08-02-18

Waarom ik eigenlijk een AsicsFrontRunner zou willen worden?

Verleden jaar had ik mij ook al eens aangemeld om een AsicsFrontRunner te mogen worden. Maar er waren zoveel aanmeldingen! Maar liefst 2500 mensen hadden zich aangemeld voor 30 plaatsen! De kansen zijn daarom ook zeer klein om erbij te komen. En de mensen die verleden jaar waren gekozen, daarvan kende ik er een aantal van. En het zijn ook echte gepassioneerde hardlopers. Die daarnaast ook liefde voor het merk hebben! Ze bloggen enthousiast over al hun loopjes en wat ze nu allemaal gezamenlijk meemaken in het team. Daarom lijkt het mij natuurlijk ook fantastisch om daar deel uit te mogen maken! 

27750016_1857526304257756_919287752470210577_n.jpg

Omdat ik vorig jaar mij ook had ingeschreven om mee te dingen voor AsicsFrontRunner kreeg ik al automatisch bericht, om mij weer aan te kunnen melden. Dat heb ik dan ook direct gedaan! Gelijk op Facebook en Instagram las ik al dat ik niet de enige ben! Weer vele bekende en onbekende mede hardlopers hebben zich ook weer aangemeld. En er zitten weer hele goede lopers tussen, mensen die er ook heel goed uitzien en een mooie blog hebben. Ik mag er dan niet echt als een topmodel uitzien, ik heb wel liefde voor de sport en voor het merk Asics.

Ook ben ik niet de jongste meer! Maar goed verleden jaar hadden ze ook een man van 82 in de groep aangenomen. Alleen vil mij het wel op dat er niet echt veel dames bij zitten die al boven de 45 jaar zijn! Hopelijk kijken ze dit jaar ook naar de oudere dames! Dit is mijn motivatie waarom ik AsicsFrontRunner zou willen worden;

  • Ten eerste ik houd natuurlijk erg van hardlopen. Dat doe ik inmiddels al jaren . Vanaf 1996 ben ik daarmee begonnen en daarna nooit meer gestopt!
  • Hardlopen geeft mij het gevoel van vrijheid, ik voel mij er goed bij. En ik ben daardoor een zekerder mens geworden! Vroeger was ik altijd erg onzeker over mijn uiterlijk en over mijn figuur. Gelukkig is dat nu voorbij! Ik ben wie ik ben.
  • Ik motiveer graag anderen door over mijn sport te vertellen. De buurt ziet mij regelmatig voorbij rennen en krijg dan leuke reacties.
  • Door het hardlopen heb ik veel leuke mensen leren kennen. Het zei bij de atletiekvereniging. Want ik kwam hier in Haaksbergen wonen en kende toen helemaal niemand hier. En via wedstrijden en evenementen. En toen het social media zijn intrede deed heb ik daar weer vele mensen leren kennen. 
  • Jarenlang loop ik op schoenen van Asics, ooit een keer geadviseerd gekregen doordat mijn andere favoriete schoenen niet meer verkrijgbaar waren. Ben ik overgestapt op de Asics GT 2000 en daarnaast heb ik trailschoenen ook van Asics.
  • Graag ga ik nieuwe uitdagingen aan en sta open voor nieuwe uitdagingen. Naast het hardlopen doe ik aan triathlon, trailrunning en sinds een aantal jaar pak ik een obstakelrun mee. Dat doe ik nu vooral met mijn dochter. Nu zij ook groter is vind zij het ook leuk om met mij naar Family Obstakelruns te gaan.Bewegen en buiten spelen zijn dan ook erg belangrijk voor een kind!
  • Ik ben actief op Social media en houd dus ook bijna wekelijks een blog bij. Zo volg ik ook de activiteiten van de huidige AsicsFrontRunners.
  • En wat ik vooral belangrijk vind, dat is genieten in alles wat ik doe en kan doen. Lukt het mij deze keer ook niet in het team te komen, dan ben ik zeker wel een beetje teleurgesteld. Net als al die andere die een poging wagen! Maar alle mensen die deze mooie sport beoefenen of ze nu net beginnen met hardlopen, aan trailrunning, Obstakelruns, of aan lange afstanden doen, zijn al een team op zich! We komen elkaar vast wel ergens tegen!

Zelf loop ik de meeste wedstrijden in Nederland. Ook omdat je hier prachtig kunt lopen. Maar als je een gezin heb is et ook moeilijker om vele wedstrijden in het buitenland te gaan lopen. Als ik op vakantie ben gaan de loopschoenen wel altijd mee. Maar meestal ben ik wel in Nederland te vinden. Dus wie weet kom ik je vast wel ergens tegen! Nog een aantal dagen en dan weten we wie er de nieuwe AsicsFrontrunners 2018 worden!

i-vsg9KNQ-XL.jpg

13:43 Gepost door C.Slingerland in hardlopen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.