09-08-17

Vakantie bijna weer voorbij!

Voor mij zit de vakantie inmiddels er al weer op. Mijn dochter heeft nog een week vakantie en mag dan weer naar school. Ik heb tijdens de vakantie geen blogs gemaakt. Maar ik heb zeker niet stil gezeten! De maand juli sloot ik af met totaal 248 trainings kilometers. Ook tijdens mijn vakantie in Mayrhofen, Oostenrijk heb ik daar gewoon lekker doorgetraind. Op internet had ik gekeken of daar mooie looproutes waren. Die waren er daar genoeg! Overal vond je wel bordjes met een route die je kon gaan lopen. En dat heb ik zeker gedaan. Ik had zelf vakantie vanaf 22 juli tot 12 augustus. Ook is mijn training begonnen voor de Kustmarathon op 7 oktober!

Trainingsweek 29

Maandag 17 juli

De laatste week voor mijn vakantie! Mijn dochter is deze dag bij opa en oma en ik moest deze dag werken. Het was ook prachtig weer en ben na het werk in Losser gaan lopen. Tussen de maisvelden en de bomen door! Je hebt daar ook hoogte verschillen dus ik maakte ook weer wat hoogtemeters!

34RTBDsAhEq8hogMIVRoEIJQhcN3ZQytvg4OHwntcLo-2048x2048.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dinsdag 18 juli

Deze dag reed ik samen met mijn dochter naar zeeland, ik bleef maar 1 nachtje logeren bij mijn ouders in Arnemuiden. En Kirsten zou ik dan zondag samen met mijn man daar weer ophalen. Ook had ik mijn hardloopkleding meegenomen om daar ook nog een ronde te gaan lopen! Alleen deze dag kwam het er niet van want je bent 3 uur onderweg!

Woensdag 19 juli

In de middag zou ik weer terug rijden naar Twente. Maar ik wilde 's morgens eerst nog een ronde gaan rennen. Het was die dag schitterend weer en al vroeg op de dag redelijk warm. Het zou ook 30 graden worden! Maar aan het einde van de dag gaven ze noodweer af met onweer. Daarom ben ik na de lunch weer terug gereden naar Twente.

1RdiAcKan-Y1iMd5Q41W6NfjjI-QIwIEd_JlexTQWtM-2048x2048.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donderdag 20 juli

's morgens vroeg moest ik eerst nog werken, toen ik thuis kwam ben ik direct lekker een eind gaan rennen!. 's avonds hielp ik mee met de fiets 4 daagse van de fietsclub. Zo maakte ik ook nog wat fiets kilometers!

wxWnfEmnxAjob09oULyFSx9fJgqBgqPr8ZQS4w-gW_E-2048x2048.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrijdag 21 juli

Mijn laatste werkdag! Ook deze dag had ik een dagdienst en ben ik na het werk weer in de omgeving van Losser/Oldenzaal gaan lopen. Ik wilde een wat langere duurloop gaan doen. Ik was ook min of meer verdwaald maar gelukkig kon ik via mijn GPS op mijn telefoon al weer snel de weg terug naar waar ik gestart was weer terug vinden!

XXM1f3kFQDU1iKIsPOsG3qCwyjXLMzdoNJVFtR7ddxQ-2048x2048.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zaterdag 22 juli

Deze dag heb ik nog gelopen met de zaterdagloopgroep. Een rustig tempo en na afloop weer bij iemand thuis koffie drinken en 's middags reden we weer naar Zeeland om onze dochter op te halen. Zondag heb ik niet gelopen en sloot ik deze week af met totaal; 67,4 kilometer

Trainingsweek 30 

Eindelijk 3 weken vakantie! De eerste week bleven we thuis en zouden dan zondag 30 juli naar Oostenrijk vertrekken. Ook mijn man had vakantie. Dus ik kon gewoon door blijven trainen.

Maandag 24 juli

Deze week hadden we een aantal dagen ons nichtje te logeren. Dus we gingen allerlei leuke andere activiteiten ondernemen. Vandaag gingen we naar het zwembad. Het regende de gehele dag al, dus gingen we naar het binnenzwembad waar we de halve dag bleven!

Dinsdag 25 juli

Ook een regenachtige dag, geen zin om te gaan lopen en onze loge was er nog steeds.

Woensdag 26 juli

Aan het einde van de dag zou ons nichtje weer opgehaald worden daar mijn zus. En het was een mooie dag om naar erve Brooks te gaan en daar met de kinderen naar het blotevoeten pad en avonturen pad te gaan! Lekker in de modder lopen met de blote voeten! En toen ons nichtje later op de middag opgehaald werd, kreegmijn dochter Kirsten van mij haar Obstacool kleding! Kirsten en ik zijn member van de Obstacool Dutch family crew. Dat is een site waar je allerlei tips kunt vinden over obstakelruns speciaal voor gezinnen met jonge kinderen. De meeste obstakelruns zijn gericht op volwassenen. Maar er zijn nu ook steeds meer runs waarmee je samen met je kind aan mee kan doen. En de familie Weemaes doet inmiddels al jaren mee met hun kids aan dit soort runs. Terwijl hun jongste kind net 4 is! Zij hebben dan deze site opgericht waar je kleding kunt bestellen die geschikt is voor stoere kids en ouders die meedoen aan obstakelruns! En Kirsten heeft er inmiddels al een aantal gedaan en vind dat hartstikke leuk!

20294301_1652435288100193_3154995167037386611_n.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik had de kleding al een paar dagen in huis. maar wilde het pas geven als haar nichtje weer naar huis zou gaan. Kirsten vond het ontzettend gaaf en wilde het direct aan en gaan trainen! In Haaksbergen is er een soort speeltuin bedoeld voor Boothcamp trainingen. Maar iedereen kan daar op trainen! Daar zijn we dan naartoe gegaan. Want we gaan op 18 augustus meedoen met een obstakelrun, de Boern'drek run in Wehl!

Donderdag 27 juli 

's avonds heb ik na lange tijd weer eens met de donderdagloopgroep van de atletiek vereniging getraind. Dat is de groep die voor lange afstanden traint. We deden een lange duurloop met versnellingen. We liepen het grootste gedeelte in het bos.

_85_fukMw-9zeDyVxxR1Bro6YmKer79pFs9mv9d437U-2048x2048.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrijdag 28 juli

Samen met Kirsten een rondje van ongeveer 4 kilometer gelopen en tussendoor wat "obstakels" gepakt. Daarna ging ik nog een eindje zelf lopen en wilde ze met mij mee op de fiets!

wknqXiDbg7dP7dm5CfNBIQ0rQMAX0n3oS294sGifyAA-2048x2048.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

F1qEpOogSact9Wccfo-wqz1FjjV2UG2qK5cdZ0dhqwk-2048x1152.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zaterdag 29 juli

Mijn laatste rondje met de zaterdagloopgroep voordat we met vakantie zouden gaan. Een rustig duurloopje van 15,3 kilometer. En daarmee sloot ik mijn hardloopweek weer af met totaal; 56,1 kilometer. De volgende dag zaten we de gehele dag in de auto op weg naar Mayrhofen in Oostenrijk.

 

 

 

 

 

 

 

17:59 Gepost door C.Slingerland in hardlopen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.