17-04-17

Week na de Rotterdam marathon!

De dag na de marathon was ik nog helemaal in gedachte van de marathon. Op Facebook kwam ik allerlei verslagen en foto's tegen van mensen over hoe zij de marathon hadden ervaren. Dat ze het zwaar hadden gehad of zelfs op nog geen kilometer voor de finish nog op moesten geven! Door kramp, vermoeidheid of zelfs een dame die 900 meter voor de finish haar heup had gebroken! Dan denk ik bij mezelf dat ik het ondanks de zware omstandigheden het toch nog goed had gedaan! Ik kon maandag gewoon zonder problemen mijn bed uit komen en de trap aflopen!

Het was dan wel mijn 18e marathon, vermoeid was ik wel. Ik ben lichamelijk wel weer snel hersteld. Maar ik kon wel uren slapen! En ondanks dat ik onderweg wel veel had gedronken en genuttigd, Had ik dorst en enorme honger! Maandag bestond alleen maar uit eten en drinken en geen hardloop training!

12818039-394F95F6B9B09A8DDA7B.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De dag na de marathon nog steeds aan het nagenieten! Deze foto vond ik dan op internet.

 

 

Dinsdag

Vandaag had ik toch wel een klein beetje spierpijn in mijn bovenbenen. Maar ik wilde wel een kort rondje gaan lopen! Om toch weer een beetje souplesse te krijgen in mijn spieren. Vaak doe ik de dag na de marathon een kort rondje, maar maandag had ik daar geen zin in! Dus het werd een rondje van iets meer dan 5 kilometer. De eerste kilometer voelde zwaar, maar daarna ging het wel lekker!

PZ87Wl8guWpAbDdtQsgOL-7AXXs1R76g7iR5y3rFAGk-2048x2048.jpg

 Woensdag

Vandaag ging ik weer met de woensdagloopgroep lopen. En natuurlijk wilde ik mijn medaille laten zien! Ik ging lopend naar de atletiekbaan en dat voelde al weer een stuk beter dan gisteren! Ik werd door iedereen gefeliciteerd. Ze hadden bewondering dat ik in dat warme weer de marathon had uitgelopen in een toch nog redelijke tijd!

A7lqi38856dudgQoVSn5zCVDegifpVbHIaFq1ODjXQE-2048x2048.jpg

Donderdag

Vandaag heb ik niet gelopen.

Vrijdag

Met het werk ga ik volgende week zondag mee doen met de halve marathon in Enschede. En er doen 45 werknemers en een aantal cliënten mee op de 5 km, 10 km of op de halve marathon. Verleden jaar konden we via het werk alleen op de 5 km en de 10 km meedoen. En die was toen een week na de Rotterdam marathon. Toen heb ik de 10 km gelopen. Maar dit jaar kunnen we ook de halve marathon gaan lopen met het werk. En er zit nu toch 2 weken tussen, dus dat moet wel gaan lukken.

Vandaag ben ik in Enschede gaan lopen met 2 collega's die ook volgende week zondag mee gaan doen in Enschede. Ze hadden 2 trainingen gepland voor de werknemers die mee doen. Maar helaas kwamen er niet veel mensen opdagen en gingen we maar met z'n 3e lopen! Zo hebben we een mooie route gelopen in de omgeving Lonneker/ Enschede op de route waar de halve marathon langs komt. Het was een rustig duurloopje van 10 km.

Ik kreeg na afloop van de training ook mijn shirt mee waarmee we zondag gaan lopen in Enschede.

Jm7LLOyhWyW4Fp6wkSmmlR16Y6kM7-4IHEm5uyLb_9Q-2048x2048.jpg

Zondag 1e Paasdag

Vandaag moest ik werken, maar ik ging ook nog een rondje lopen. Totaal geen last meer van spierpijn. Dus ging ik weer lekker de deur uit om te gaan lopen. Omdat het Pasen was ging ik heel toepasselijk over de "Hazenweg"! Eigenlijk was ik van plan om een klein rondje te gaan lopen, maar het voelde zo goed dat het weer 10 kilometer werden! Die halve marathon in Enschede gaat wel lukken! En hopelijk wordt het niet al te warm die dag!

IvQ5WAl1WzVAbFMmAyTUgeWYScc490wXMz_pQ0oidqE-2048x2048.jpg

 

 

16:15 Gepost door C.Slingerland in hardlopen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.