08-03-13

Even uit de running geweest!

Helaas heb ik in februari niet mee kunnen doen aan mijn aller eerste Trail run! En ik zat nog wel zo goed op schema! Helaas werd ik ziek en heb ik daardoor maar liefst 4 weken niets kunnen doen! Want na de Trail run zou ik nog deelnemen aan de laatste cross van "het crosscircuit van het Oosten". Maar ook die heb ik niet kunnen doen.

Mijn volgende doel was de Enschede marathon. ik dacht als ik die trailrun van 38 km kan uitlopen, dan kan ik zeker de hele marathon van Enschede in april gaan lopen! Helaas, mis! Mijn conditie is nu zodanig achteruit gegaan dat ik dat absoluut niet meer kan halen. Ik hoop wel nog de halve marathon te kunnen gaan lopen. En als dat niet lukt, dan worden het er maar 10.

Deze week ben ik rustig aan weer begonnen met lopen. Dinsdag een halfuurtje in een heel rustig tempo. En vandaag weer 5 minuten langer. En zo hoop ik de komende weken weer wat langer te kunnen lopen. Gelukkig is de conditie niet helemaal weg. Maar ik moet het wel weer rustig aan gaan opbouwen. De Halve marathon is over 6 weken. Dus hoop ik maar dat het haalbaar is!

10:49 Gepost door C.Slingerland in hardlopen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.