17-12-12

Het jaar is bijna weer voorbij!

Het is inmiddels al weer lange tijd geleden dat ik een blogje geplaatst heb. Dat kom eigenlijk ook doordat ik meer op Face book post. Maar ik heb sinds de triathlon van Holten niet bepaald stil gezeten! De triathlon van Holten heb ik helaas niet onder de 3 uur gehaald. Maar toch was ik wel zeer tevreden. Ik had door de ROPA run vrij weinig gezwommen en gefietst. Dus was het eigenlijk wel te verwachten dat ik daar dan ook geen super snelle tijd zou neerzetten! Maar ik heb me inmiddels voor de editie van 2013 toch weer ingeschreven!

Nadat ik de triathlon van Holten had gedaan heb ik nog meegedaan met een triathlon in Zeeland , de Schotsman triathlon, tijdens mijn vakantie daar. Ik werd toen 3e vrouw in mijn categorie 40+.Alleen hadden ze prijzen voor de eerste 3 dames overall. Vervolgens een triathlon in Enschede, op het Rutbeek ook een 1/8ste afstand. Daar eindigde ik op plaats 7 van de dames 40+ en de laatste triathlon was van mijn eigen vereneging, in Zwolle. Daar werd ik 2e bij de dames 40+. Maar ook daar kregen de eerste 3 een prijs.

 

carina finish 2.png

Maar het hoofddoel van 2012 was toch wel weer een marathon lopen onder de 3 uur! In oktober zijn we met de Atletiek vereneging naar Dresden geweest. Daar heb ik de marathon gelopen! Het is daar een prachtige omgeving en erg mooi om te lopen. Ik had ook een goede voorbereiding gehad en genoeg trainings kilometers gemaakt. Het lukte! Ik liep de marathon in 3 uur en 51 minuten! Super tevreden was ik!

Daarna heb ik nog 2 wedstrijden gelopen. De 7 Heuvelenloop in Nijmegen. Ook die liep ik weer in een voor mij goede tijd! Onder de 1:15. En mijn laatste wedstrijd was wat dichter bij huis, dat was een cross in Nijverdal. Ook altijd erg leuk om te doen, door het bos rennen. Ik doe mee met het Het Cross circuit van het Oosten. Dat zijn 5 verschillende crossen waarvan er 4 meetellen voor het eindklassement. De eerste cross was in Rijssen, maar die heb ik niet gelopen. De andere 4 hoop ik wel te kunnen lopen. Ik wil die lopen ter voorbereiding van de Trail by the sea in Renesse. Die is op 24 februari 2013. Maar eerst ga ik de Halve van Egmond weer lopen op 13 januari. Kortom ik heb weer heel wat op het sportieve programma staan voor 2013!

 

311254_522568414420225_984377785_n.jpg

11:34 Gepost door C.Slingerland | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.