23-05-12

Nog 2 dagen...

 

Over 2 dagen is het dan zover! Vrijdagmorgen vertrekken we vanuit Haaksbergen richting Parijs! Morgenavond gaan we met het team de bus inpakken. Dan kan het beginnen. Iedereen heeft er veel zin in. Hopenlijk blijft het weer het komende weekend ook goed meewerken. In ieder geval aan aandacht komen we niets te kort. Afgelopen weekend stond er in de Tubantie weer een artikel over een aantal leden van ons team. En vandaag waren er een aantal leden te gast bij de plaatselijke radio omroep uit Haaksbergen. Dat wordt maandag pas uitgezonden. Maar ze waren ook van plan om ons op de route vanuit Parijs ook nog een keer te intervieuwen.

 

IMG_0004.jpg

 

 

En ik ben er ook helemaal klaar voor! Vorige week vrijdag heb ik nog een wedstrijdje net over de grens gelopen. In Ahaus. Daar ben ik met een bus vol andere hardlopers van de atletiekvereneging uit Haaksbergen naartoe geweest. Ook waren er nog een aantal lopers bij die samen met mij gaan deelnemen aan de ROPA run. Voor ons was het de laatste krachtmeting! Het was warm en midden in het stadscentrum van Ahaus. We moesten 4 ronden van 2,5 kilometer lopen.

Stadfestlauf 2012.jpg

Natuurlijk ging de eerste ronde weer net wat te snel. Ik zat in de eerste ronde op 11:56! De tweede ronde ging net wat langzamer, net boven de 12 minuten. Maar het was erg benauwd en warm om te lopen. Alleen schenken ze tijdens deze loop water met bubbels. Dat wist ik nog van de vorige keer! Ik nam wel een beker water, maar spugde het water wel weer uit en gooide de rest over me heen om af te koelen. Helaas kreeg ik weer steken in de zij met lopen, daardoor moest ik ook weer het tempo laten zakken. Uiteindelijk finisde ik in 50:40. Nog geen slechte tijd, maar had wel gehoopt om onder de 50 minuten te finishen.

In ieder geval, ik ben klaar voor de ROPA run! We gaan er weer een mooi weekend van maken. aankomende vrijdag vertrekken we om 10:00 uur vanuit het centrum uit haaksbergen.  

 

 

22:23 Gepost door C.Slingerland in ROPA run 2012 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.