18-12-11

ROPA run 2012

Het sportieve jaar is bijna voorbij! Deze maand heb ik besloten om rustig aan te doen. Er staan geen wedstrijden meer gepland en ook de trainingsomvang zal niet al te groot meer zijn. Deze week heb ik maar 2 korte looptrainingen gadaan. Ook omdat het weer er niet echt naar was om eens een lekkere lange duurloop te gaan doen! Dinsdagavond heb ik een korte training op de baan gedaan. Ten eerste had ik een vervelende kriebelhoest die alleen maar erger werd naarmate ik sneller ging lopen. Maar we hadden ook weer de eerste meeting voor de ROPA run 2012.

Het zou voor mij een eenmalige actie worden. Maar omdat ze me weer hadden gevraagd of ik weer zin had om mee te gaan als fietser of loper. Heb ik eigenlijk geen moment getwijfeld om weer mee te gaan. Alleen deze keer hebben ze wat meer moeite om 22 mensen bij elkaar te krijgen dan vorig jaar. Veel teamleden die vorig jaar mee hadden gedaan, hadden andere verplichtingen of waren al meerdere keren meegeweest en hadden het wel gezien. En binnen de vereneging is het op dit moment ook lastig om mensen te vinden. Er zijn wel mensen die hebben toegezegd mee te willen maar zijn nog niet helemaal zeker of ze daadwerkelijk meekunnen. Maar we hebben nog wel even tijd om het team compleet te maken. Zelf hoop ik wel weer dat ik als loper mee mag. Fietsen lijkt me op zich ook wel leuk maar ik ben erg slecht in kaartlezen zeker in het donker!

Binnenkort gaan we weer loten verkopen en wer op zoek naar de nodige sponsoren. Wat helaas niet eenvoudig zal zijn vanwege de crisis. Waarschijnlijk zal het voor team 226 de laatste keer gaan worden om mee te doen aan de ROPA run. Gezien het steeds moeilijker wordt om het financieel rond te krijgen. Maar ook omdat men weer eens een keer wat anders wil. En het is lastiger om mensen bij elkaar te krijgen die mee willen doen.

De ROPA run is dit jaar van 26 mei t/m 28 mei en zal voor het eerst ook starten vanuit Hamburg. Ons team start vanuit Parijs. Ik hoop in ieder geval dat het weer een succes gaat worden!

Maar eerst nog op 8 januari de Halve marathon van Egmond.

Steun ons team en link naar: http://www.roparun.nl/teams/2012/226.html

 

 

11:48 Gepost door C.Slingerland in ROPA run 2012 | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Ik wens je een gelukkig, gezond en sportief 2012 toe, metn hopelijk schitterende prestaties!!!

Gepost door: Natalie | 01-01-12

De commentaren zijn gesloten.