12-08-11

De vakantie is weer voorbij!

Het is even stil geweest op mijn weblog. Maar dat kwam omdat ik vakantie had en even het webloggen gelaten heb voor wat het is. Maar zelf heb ik niet stil gezeten. De eerste week van onze vakantie zijn we een week in Zeeland geweest. Daar hebben we genoten van de prachtige omgeving. Zelf verbleven we in het bekende dorp van de klokken, Arnemuiden. Mijn ouders wonen daar nog en ik ben er zelf opgegroeid. Verder zijn we nog in Veere, Middelburg, Domburg, Zierikzee, Goes geweest en nog een de grens over geweest naar Belgie en Duitsland.

P22-07-11_11.28[01].JPG

 

De loopschoenen en de racefiets had ik ook meegenomen. Omdat we bij mijn ouders verbleven kon mijn moeder op onze dochter passen. En zo kon ik samen met mijn vriend een mooi eind gaan fietsen. Ook heb ik een aantal keren de hardloopoutfit aangetrokken en de nodige kilometers gelopen.

De rest van onze vakantie zijn we thuis gebleven en zijn we dagjes weg geweest. Drie en een halve week vrij waren dan ook zo weer voorbij en hebben we ons absoluut niet verveeld. Ook al was het geen echt zomerweer.

Nu ben ik weer in voorbereiding voor de marathon van Bremen, deze is op zondag 2 oktober. Ik probeer minimaal 50 kilometer in de week te lopen met minstens 1 lange duurloop. Verder heb ik me nog ingeschreven voor 2 sprinttriathlons. Volgende week, 20 augustus ga ik meedoen op het Hulsbeek in Oldenzaal en 4 september op het Ruthbeek in Enschede. Ik heb er alleen niet echt veel voor getraind. Dit jaar heb ik me vooral op het lopen gericht. En heb de nodige kilometers in de benen voor mijn doen.

Nu weer het gewone ritme van werken, sporten en het gezins leven.

18:54 Gepost door C.Slingerland in hardlopen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hallo Carina,

bedankt voor je leuke reactie.
Zelf ben ik een lopen en dacht is leuk mee te doen met deze triathlon. dat ik 3des werd had ik totaal niet verwacht, maar wel erg leuk.
Ik wens jou veel succes met je voorbereidingen voor de marathon in Bremen.
Groeten Pieter

Gepost door: pieter | 18-08-11

De commentaren zijn gesloten.