25-06-11

Slotavond ROPA run

Gisteren ben ik met team 226 uit Haaksbergen naar de slotavond van de ROPA run geweest. Deze werd gehouden in discotheek Alcazar in Puttershoek. De avond begon al om 19:00 uur maar wij vertrokken pas om 18:30 vanuit Haaksbergen en waren daar om 21:00 uur. Het feest was al in volle gang. Er waren diverse zalen geopend waar je naar muziek kon luisteren en je kon op video schermen de laatste nieuwetjes volgen. Zo werd er bekend gemaakt welke 3 teams de meeste geld hadden opgebracht. Ons team hoorde daar niet bij! Het winnende team had maar liefst 126.277,28 euro bijelkaar gebracht! De totaalopbrengst van alle 275 deelnemende teams is;

 

logo%20met%20opbrengst%202011copy.jpg

 

 

Als je maar de juiste sponsoren en bedrijven kunt vinden die zoveel geld willen doneren. Zij hadden dan als hoofdsponsor de ING bank. Wij moeten het van kleinere sponsoren hebben. Ook is de ROPA run hier in het Oosten minder bekend dan in de omgeving Rotterdam. Daar leeft het veel meer. Dus we moeten er voor zorgen dat het hier ook nog bekender gaat worden. Er zijn inmiddels 4 teams uit Twente die mee hebben gedaan aan de ROPA run. 5 jaar geleden was er nog geen een! En misschien komen er nog wel meer teams bij. Zeker nu er volgend jaar vanuit Hamburg gestart gaat worden.

We hebben in ieder geval een leuke avond gehad in Alcazar. Ook Jan Smit kwam nog even langs voor een optreden. Hij was de verassingsact van de avond.

JanSmit16okt08105.jpg

Om 1:00 uur was het feest afgelopen en ging iedereen naar huis. Wij moesten nog een heel eind reizen. Het was dan ook opmerkelijk stil in de bus! Ik zou vandaag nog deelenemen aan een 1/8ste triathlon in Rijssen. Maar omdat het ten eerste erg laat of vroeg in de ochtend was geworden, om 4:15 lag ik pas op bed! En omdat de weersvoorspellingen ook niet al te best waren, heb ik deze voor mezelf maar uit mijn programma geschrapt! Ook heb ik de laatste tijd helemaal niet gezwommen of op de racefiets gezeten. Nu de ROPA run wer helemaal voorbij is voor dit jaar kan ik me weer op mijn volgende doelen gaan richten. In september hoop ik de Mergelandmeerdaagse te gaan fietsen en begin oktober de hele marathon in Bremen te gaan lopen.

En als ik weer gevraagt wordt om volgend jaar weer als loper mee te gaan met het ROPA run team zal ik er in ieder geval wel weer over gaan nadenken om mee te gaan!

 

14:29 Gepost door C.Slingerland in hardlopen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.