25-03-11

Onze ROPA run jasjes zijn klaar!

Vandaag zijn we met een aantal mensen naar de drukker gegaan om onze jasjes te bedrukken met "ROPA run team 226" Om de kosten van het bedrukken te besparen, hebben we zelf de tekst "gepeld". Er zit namelijk een zwarte laag om de tekst en deze moesten we er af halen zodat we onze jasjes konden bedrukken.

De heren lopen straks in het blauw en de dames in het roze. Maar omdat we nog niet de gehele sponsoring rond hebben, konden we alleen de jasjes nog maar bedrukken. En aangezien we aankomende zondag aanwezig zijn bij de Engelse Mijlenloop in Haaksbergen wilden we de jasjes in ieder geval al klaar hebben. We waren met z'n 5en en het ging sneller dan verwacht. Het was wel een heel gepeuter om het zwarte velletje rondom de letters weg te halen. Maar het resultaat mag er zijn!

P25-03-11_10.31[01].JPG

Henry druk bezig met de tekst op de jasjes te drukken.

P25-03-11_10.31.JPG

Dit is het eindresultaat!

Aankomende zondag ga ik de 10 E.M lopen. Ik heb er goed voor getraind. Hopenlijk is het niet al te warm.

Er zullen meerdere mensen meedoen om geld in te zamelen voor het goede doel. Dit jaar hebben ze ook een prijs van 100 Euro voor de geks geklede loper. Een teamlid heeft zichzelf opgegeven en zal met een leeuwenpak gaan rennen. Hopenlijk zal het niet al te heet worden om in een leeuwenpak rond te gaan rennen!

 

15:06 Gepost door C.Slingerland in hardlopen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.