02-03-11

Eerst volgende wedstrijd; de Engelese mijlenloop in Haaksbergen.

Hemlogo.jpgHet is al weer even geleden dat ik een blogje heb geschreven. De laatste tijd heb ik daar geen tijd voor kunnen nemen. Ook heb ik na Apeldoorn geen wedstrijd meer gelopen. Maar dat wil niet zeggen dat ik niets heb gedaan. Ik loop zo'n 50 kilometer in de week hard. Het trainen gaat gewoon door. Alleen even geen wedstrijden.

Binnenkort, op zondag 27 maart hoop ik mee te kunnen doen aan de Engelse mijlenloop in Haaksbergen. Lekker dichtbij huis! En het wordt door mijn eigen atletiekvereneging georganiseerd. Je kunt de 5 E.M of de 10 E.M lopen. Verleden jaar liep ik de 5 E.M en in 2009 ook. Ik zit er weer aan te denken om eens de 10 E.M te gaan lopen.

Ook de voorbereidingen voor de ROPA run zijn in volle gang. Inmiddels zijn er weer een aantal sponsoren binnen gehaald. En verleden week hebben we de teamkleding aan gepast. De dames lopen straks in een roze shirt en de heren in een blauw shirt. Ik vind het een beetje jammer dat we niet allemaal dezelfde kleur dragen. Ik vind roze op zich wel mooi maar de heren zie ik daar niet in lopen!  Vorgaande jaren hadden de heren en de dames hetzelfde kleur shirt aan en ben je ook echt een geheel. Maar goed tijdens de loop zelf, loop je in je eigen hardloopkleding. de teamkleding draag je alleen bij de start en finish. Ze hopen ook dat we de kleding voor 27 maart al aan kunnen hebben zodat men ons kan zien als we bij de Engelse mijlenloop aanwezig zijn. Daar gaan we ook een goede doelen markt opzetten waar wij alleen met de ROPA run komen te staan.

Daarmee hoop ik ook nog voedingssuplementen te kunnen verkopen om zo geld op te halen voor het team. Je kunt ook via de site producten kopen met 15% korting. http://www.mwwp.net/cslingerland/index.aspx             Met kortings kode; korting 15%  De opbrengst gaat naar ons team.

Op zondag 13 maart gaan we nog een proefestaffete lopen. We starten dan om 5 uur 's morgens en stoppen om 13:00 uur in de middag. En in mei lopen we vanaf zaterdag avond tot zondag middag. Dit om alvast een beetje te kunnen wennen aan hoe het straks voor het eggie gaat. En aankomende zaterdag, 5 maart hebben we een bijeenkomst in Rotterdam waar we ook de andere deelnemende teams zullen ontmoeten. Ik begin er steeds meer zin in te krijgen!

13:15 Gepost door C.Slingerland in hardlopen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.