31-01-11

ROPA Run 2011

  

 

         Steun team 226; Stort op rekening nr: 14.90.66.376

2011-Roparun-Deelnemend-Team-Logo.jpg

Deze week heb ik weer de nodige kilometers kunnen maken. De ROPA run komt ook weer steeds dichterbij. Er moet naast het trainen ook het een en het ander worden geregeld. Van de week hadden we weer een teambijeenkomst om de stand van zaken te bespreken met betrekking tot sponsoring. Het valt ook niet mee om in deze tijd een goede sponsor te kunnen vinden. Zelf hoop ik dat er mensen zijn die op mijn website wat producten te willen bestellen om zo ook ons team te kunnen steunen. Ook zijn we er op uit gestuurd om langs bedrijven te gaan om te vragen of zij wat voor ons willen betekenen. Ik kreeg helaas nee te horen van de bedrijven waar ik ben langs gegaan. Of ze sponsoren al andere doelen of ze willen eigenlijk geen geld missen.

 

Gelukkig hebben we wel een aantal bedrijven gevonden die ons wel willen helpen. Ook wordt er straks weer een wijn avond georganiseerd en een benefiet feest. En tijdens de Engelse Mijlenloop in Haaksbergen wordt er nog het een en het ander gedaan. We moeten toch opvallen. Mijn motivatie is ook zeer groot om mee te doen. Ik heb in mijn directe omgeving een kennis die kanker heeft. Het ziet er niet goed uit voor haar. We proberen in ieder geval er voor haar te zijn als ze ons nodig heeft. En er nog het beste van te maken. Verder kun je niets doen. Alleen maar hopen dat ze niet al teveel hoeft te lijden en dat ze nog van haar laatste maanden nog kan genieten zonder pijn.

In het ROPA run team zitten meerdere mensen die wel een familielid of kennis heeft die aan deze ziekte zijn overleden. En daarom zijn we ook super gemotiveerd om wat voor al deze mensen wat te kunnen doen.

15:23 Gepost door C.Slingerland in hardlopen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hoi Carina, het is en blijft een rotziekte, en met de Roparun heb je toch het idee dat het niet louter voor de fun is maar ook een goed doel dient. Overigens ben ik aanstaande zondag ook in Apeldoorn (we gaan met een hele buslading Haag-leden), zelf doe ik de 18 kilometer en nog wat. Wie weet zie ik je daar!

Gepost door: Fred | 31-01-11

De commentaren zijn gesloten.