17-01-11

Watermolenloop Haaksbergen

Deze week heb ik weer 3 keer getraind. Ruim 45 kilometer. Mijn eerst volgende doel is om op 7 februari deel te nemen aan de Helicom Asselronde in Apeldoorn. Dat is een loop van bijna 28 kilometer.

Ik probeer om 3 keer in de week te trainen en dan zo tussen de 40 a 50 kilometer te lopen. Gisteren had ik graag mee willen doen aan de Watermolenloop, een prestatieloop in Haaksbergen. Deze loop wordt door mijn eigen atletiekvereneging georganiseerd. Maar helaas kan ik zelf niet deelnemen. Manlief wilde zelf ook weer eens gaan fietsen. En er moet er toch een van ons bij onze peuter van 2 blijven. Door de weeks heb ik meer tijd om te trainen dan mijn vriend. Dus moeten we het eerlijk verdelen.

Dus mijn vriend ging lekker fietsen en ik ging met mijn dochter de lopers aanmoedigen die de Watermolenloop gingen lopen. Er deden ook lopers mee die in oktober waren begonnen met de clinic. Hun doel is om 27 maart deel te nemen aan de Engelse mijlenloop. Deze loop wordt ook door mijn atletiekvereneging georganiseerd.

Toen ik aan kwam fietsen waren de lopers net vertrokken voor hun eerste ronde. Helemaal achteraan liep mijn trainer samen met de laatste deelneemster. Hij vroeg meteen waarom ik niet meedeed. En zo kreeg ik van meer mensen de vraag waarom ik niet meeliep. Normaal doe ik wel met alle loopjes mee die door de vereneging worden georganiseerd. Maar deze keer niet. Het parcours is voor mij ook bekend. Het gaat door het Assinkbos over verharde en onverharde paden. Zomers trainen we daar ook altijd. Deze ronde was voor de leden van de atletiekvereneging wel bekend. Erg vond ik het niet dat ik deze keer niet mee kon doen. De Engelse mijlenloop is een groter evenement waar meer lopers op afkomen. In ieder geval staat nog eerst de Asselronde op het programma.

Toen mijn vriend weer thuis was en de kleine naar bed ging voor haar middag slaapje ben ik zelf nog 15 kilometer gaan lopen. Het was ook zulk mooi weer!

P16-01-11_11.26.JPG

 Watermolenloop

10:05 Gepost door C.Slingerland in hardlopen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Het is wel eens lastig met de kinderen erbij, maar prima opgelost zo.
Train ze.

Gepost door: Rinus | 21-01-11

De commentaren zijn gesloten.