01-01-11

Steun ROPArun team 226!

2011-Roparun-Deelnemend-Team-Logo.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De voorbereidingen voor de ROPA run 2011 zijn weer in volle gang. 1 1/2 week geleden hadden we de eerste bijeenkomst van het ROPA run team wat in juni 2011 zal gaan deelenem aan deze lange estafette van Parijs naar Rotterdam. Ik doe dit jaar voor het eerst mee met dit team. We gaan met 20 personen, een aantal zijn er al eerder meegeweest en die weten wat hun allemaal te wachten staat.

Het doel is in ieder geval om zeveel mogelijk geld binnen te halen voor zorg aan mensen met kanker. Het gehele team is daarbij belangrijk om dat doel te kunnen behalen. De atletiek vereneging Haaksbergen doet sinds 2008 mee met deze mega estafette. En heeft dankzij de sponsoring van organisaties en personen de afgelopen jaren een bedrag over gemaakt van 15.000 Euro aan de stichting Roparun Palliatieve Zorg. De totale opbrengst van de run bedroeg in 2010  4,6 miljoen euro.

Op de website;www.haaksbergenrunners.nl staat een lijst met de doelen, waaraan de opbrengst tot nu besteed is. In het weekend van Pinksteren gaan wij binnen 40 uur 530 non-stop hardlopen van Parijs naar Rotterdam. We verkopen loten, elk teamlid kreeg 3 boekjes van 20 loten. Binnen een week was ik ze al kwijt en heb er zelfs nog meer weten te verkopen. Naast het verkoop van loten zullen we er alles aan doen om zoveel mogelijk sponsorgeld en donaties op te halen.

De doelstelling van de Roparun ondersteunen wij door in actie te komen voor mensen die het echt nodig hebben.

Bijdrage? Bankrekening 14.90.66.376 t.n.v. Stichning Haaksbergen Runners o.v.v. Roparun 2011. Alvast bedankt!
 
En door Welness producten in mijn webwinkel te kopen steunen jullie ook de ROPA Run want 10% van de opbrengst gaat naar deROPA run.Door middel van een kortingskode krijg je 15% korting op alle producten. En als je via mij direct wilt bestellen kan ik je zelfs 20% korting geven en betaal je geen verzendkosten.
 
Wil je wat bestellen? Klik het WIN logo linksboven in mijn website aan en je komt in mijn webwinkel. Ga naar winkelen en typ bij klantcode; korting 15% in en je krijgt 15% korting op alle producten. Maar wil je niets bestellen dan is iedere donatie van harte welkom!

13:57 Gepost door C.Slingerland in hardlopen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hallo Carina,
Leuk om een reactie te krijgen op mijn Waarom RoPaRun pagina. Voor mij is dit ook de eerste keer dat ik de RoPaRun gaat doen en het lijkt me erg leuk en heb er zin in. Ook onze voorbereidingen zijn in volle gang maar hebben nog veel te doen in de komende maanden.
Ook jij heel veel succes en plezier.
Groetjes,
Richard

Gepost door: Richard | 24-01-11

De commentaren zijn gesloten.