11-09-10

Singelloop Enschede

Zondag 12 september is er weer de Singelloop in Enschede. Ik ga me weer eens aan een wedstrijd wagen. De laatste loopwedstrijd waar ik aan mee heb gedaan was in mei. Sindsdien heb ik geen wedstrijden meer gelopen. Wel een aantal triathlons maar die vallen niet onder de categorie hardlopen!

Gisteren kon je je startnummer ophalen als je van te voren had aangemeld via internet. En anders kon je nog wel voor de wedstrijd het nummer halen. Maar aangezien ik morgen nog tot 13:30 uur moet werken leek het mij handig om alvast he nummer te hebben. De start is namelijk om 14:30. Ik ga de 5 mile lopen dat is de hoofdafstand. Een aantal jaar geleden kon je nog 10 mile lopen. 2 ronden over de singel van Enschede, daar hebben ze nu 1 ronde van gemaakt.

Deze week heb ik weinig gelopen maar wel voldoende. Woensdag hadden we weer een training voor de zorgmarathon. Ik zit in een mooi team van 4 dames en 4 heren. Allen ervaren lopers. Alleen wel niveau verschil. Maar het gaat ook vooral om de gezelligheid. En natuurlijk teambuilding! Het zijn allemaal medewerkers van de Twentse Zorgcentra. Ze werken op diverse locaties dus zo leren we ook nog eens collegas van andere locaties kennen! Op vrijdag 24 september gaan we dan naar Papendal. Na afloop is er ook een BBQ. Altijd leuk!

Vandaag, zaterdag morgen ben ik om 7:30 met een groep van mijn atletiekvereneging, een lange duurloop gaan doen van 2uur. De meeste van deze groep zijn in voorbereiding voor de 20 km van Parijs. Deze wedstrijd is op 10 oktober. Zelf ga ik ook mee. We gaan dan vrijdags 8 oktober al weg en blijven tot 11 oktober in Parijs. Het is wel een massale loop. De trainer die het heeft georganiseerd zei dat we startnummers van 6 nummers krijgen! Kun je nagaan hoeveel er dan meedoen! Ik heb New York gelopen in 2004 en toen deden er 36000 lopers mee! Ik had toen een startnummer van 5 cijfers. Dan zullen er in Parijs meer mense mee gaan doen als we een nummer van 6 cijfers krijgen! Ik ben benieuwd! Voor een snelle tijd hoef ik in ieder geval niet te gaan!

En volgend weekend ga ik trachten de Kennedy mars te gaan lopen in Haaksbergen. Dat is 80 km wandelen. Weer een andere tak van sport! Verleden jaar heb ik alleen de nachtmarathon gelopen. En nu bijna het dubbele! We lopen in lussen. Dus als ik er 2 op heb zitten en ik heb geen energie meer over om voor de rest te gaan, dan kan ik altijd nog stoppen! In ieder geval we gaan er weer voor!

12:48 Gepost door C.Slingerland in hardlopen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Fijn weekend in Oktober en wandelen is ook eens iets anders om te doen, maar wel zwaar.
Groet Rinus.

Gepost door: rinus | 14-09-10

De commentaren zijn gesloten.