22-08-10

Vakantie bijna voorbij!

Onze vakantie is weer bijna voorbij! Mijn vriend mag morgen ( maandag) weer aan het werk en ik dinsdag.        3 weken vakantie zijn zo weer voorbij! In de eerste week van onze vakantie hadden we loge's en vrijdag 6 augustus zijn we met onze dochter, die nu bijna 2 jaar is,  naar Frankrijk geweest. We zijn gaan kamperen op een kamping, Le Bois de reveuge in het kleine plaatsje Huanne-Montmartin in de streek Doubs. De kamping was aangelegd op een heuvelachtig landschap. Dan was er ook in die streek weinig weinig vlakke stukken. In ieder geval een prachtige omgeving. Mijn vriend had zijn racefiets meegenomen en ik mijn gewone fiets. Ik ben precies 1 x wezen fietsen. Dat viel niet mee met een kleine van bijna 11 kg voorop over de heuvels!

 

Camping Le Bois de Reveuge

De omgeving van Huanne-Montmartin is prachtig. Alleen was er voor onze dochter weing te doen. Er waren op de camping wel wat speelplaatsjes. Maar dat was voor oudere kinderen en wat ze voor kleine kinderen hadden was stuk. Ook was er een animatieteam op de kamping. Maar daar had zij ook niets aan. Dat was meer voor kinderen vanaf 4-5 jaar. Het zwembad was ook te koud voor die kleine van ons. Er was een klein peuterbadje zonder een glijbaan of iets anders waar ze mee kon spelen. En voor de glijbaan in het grote zwembad was ze te klein. De caravan waarin we zaten was prima. Alleen we stonden bovenop een heuvel en konden zo bij de buren naar binnen kijken! Zo dicht stond alles op elkaar gezet. Telkens de heuvel op en af lopen met een klein kind is ook niet handig. We hadden door de bomen ook bijna geen zon op ons kleine terras. Als we in het zonnetje wilden zitten moetsen we naar het vis meertje lopen.

Het vis meertje/ kano vijver bij de kamping 

De omgeving van Huanne-Montmartin was prachtig!

Tijdens deze vakantie heb ik natuurlijk ook niet stil gezeten! Ik had de hardloop spullen meegenomen en ben een aantal keer wezen hardlopen. Dat viel niet mee moet ik zeggen! Geen meter was het daar vlak. Ik liep 8 kilometer in 45 minuten of nog langzamer. Maar ik kon zo wel van de prachtige omgeving genieten. Zo ben ik nog naar een kasteel gelopen wat 1 1/2 km buiten Huanne-Montmartin lag. Maar omdat het op een steile heuvel lag, leek het veel verder te zijn. Mijn heuveltraining heb ik daar wel gehad! Toen ik weer terug in Nederland was ging ik weer als een speer!

Het kasteel waar ik naar toe gelopen ben.

We hebben bijna de hele week redelijk mooi weer gehad. We zouden maandag 16 augustus weer thuis komen. Maar omdat het zaterdagnacht op zondag flink regende, zijn we een dag eerder naar huis gegaan. Meerdere mensen dachten er schijnbaar zo over want we stonden op weg naar huis een aantal keer in de file. door het slechte weer waren er ongelukken gebeurd op de weg. Gelukkig zijn wij zonder problemen over gekomen.

We hebben er nog een aantal dagen zeeland aan vast geplakt. Woensdag tot zaterdag zijn we in Arnemuiden bij mijn ouders op visite geweest waar we gelukkig nog mooi weer hebben gehad. En nu kunnen we maandag en dinsdag weer met frisse moed aan de slag!

 

21:05 Gepost door C.Slingerland in Vakantie/reizen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Mooie vakantie gehad en Zeeland is ook mooi om heen te gaan, vooral in Oktober.
Groet Rinus.

Gepost door: rinus | 23-08-10

Prachtige foto's van een heerlijke vakantie... op naar het normale leventje.

Gepost door: natalie | 24-08-10

Kijk ook eens op deze website voor een goedkoop appartement Barcelona.
(http://www.barcelonacheckin.com/nl/r/alle_appartementen_barcelona.php)

Gepost door: Appartementen Barcelona | 02-09-10

De commentaren zijn gesloten.