04-08-10

Eindelijk vakantie!

Na hard werken heb ik dan eindelijk vakantie! Inmiddels zitten er weer 3 dagen van mijn 3 weken velof er weer op. Met de gezondheid gaat het gelukkig de goede kant op. Hoewel mijn conditie nog niet helemaal op het goede niveau is. Ik heb 3 weken niets gedaan. Verleden week heb ik rustig het lopen weer opgepakt. Maar dat viel toch wel even tegen. Vooral de eerste training. Ik ben nu ook bezig om met een hartslagmeter te trainen.

Ik heb van mezelf een hoge hartslag. Bij een gemiddelde hartslag van 150 slagen per minuut loop ik zo'n 6 a 7 km in het uur! Als mijn hartslag 170 per minuut is loop ik nog geen 10 km in het uur! Nog niet echt motiverend. Dat betekend misschien wel dat ik altijd te hard trainde. Ik train eigenlijk nooit met een hartslagmeter omdat ik als ik een beetje op tempo wilde lopen, dan schiet mijn hartslag ook meteen boven de 180! En dan begint ook de hartslagmeter meteen alarm te slaan.

Nu ik toch weer mijn conditie moet gaan opbouwen kan ik maar beter ook rustig aan beginnen. Ik heb nu ook 3 weken vrij van het werk. Tijd om rustig te gaan trainen en uit te rusten. Hopenlijk kan ik op 29 augustus dan meedoen aan een kwart triathlon in Almere.

19:16 Gepost door C.Slingerland | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Fijne vakantie !! Geniet van het kleine ; het grote komt vanzelf terug.

Gepost door: Bjorn Paree | 09-08-10

De commentaren zijn gesloten.