08-07-10

Geen Holten voor mij!

Gisteren ben ik nog benaderd door de Tubantie krant. Ze wilde een stukje schrijven voor de krant die in Haaksbergen uitgebracht wordt. Het artikel zou gaan over dat ik als Haaksbergenaar aan triathlons doet. En ze hebben mij benaderd omdat ik aankomende zaterdag zou gaan deelnemen aan de NK-age Group op de Olympische afstand.

Maar nu gooid helaas mijn gezondheid roet in het eten. In Didam was ik uitgestapt omdat ik last had van hoestbuien. En ik dacht als ik deze week rustig aan zou gaan doen dat ik zaterdag wel in Holten kan starten. Maar helaas, ik ben deze week naar de huisarts geweest. Die had mij doorgestuurd voor een longfoto. Ik ben ook Astma patient, dus bij iedere goeie verkoudheid heb ik het erg benauwd. Op de fote bleek dat ik een lichte longontsteking heb. En krijg ik weer een antibiotica kuur. Ben ik er net 1 1/2 week vanaf na die tekenbeet, moet ik weer aan de volgende beginnen!

Het lijkt me dan niet echt verstandig om zaterdag toch me te gaan doen met de wedstrijd. Het wordt ook wer erg warm. En misschien moet ik toch uiteindelijk uitstappen. Dan is het beter om helemaal niet te starten en straks als ik weer fit ben om na mijn vakantie een wedstrijd mee te pikken. Er zijn gelukkig nog genoeg andere wedstrijden. Maar Holten is wel een prachtige wedstrijd, goed georganiseerd en in ee mooi omgeving. Volgend jaar maar weer. Nu uitzieken.

09:09 Gepost door C.Slingerland in Triathlon | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.