21-06-10

Eindelijk geslaagd!

De laatste tijd stond het bloggen bij mij op een erg laag pitje! Maar de tijd heeft voor mij bepaaldniet stil gestaan. Zo ben ik nu dan ook geslaagd voor de opleiding verzorgende-ig. De praktijk heb ik opgedaan bij de Twentse zorgcentra. dat is een zorginstelling voor mensen met een verstandelijke beperking. Ik ben daar in 2007 begonnen als Flexwerker nadat ik was gestopt met de opleiding verpleegkunde. Ik werkte daarvoor in het ziekenhuis maar omdat dat niet echt mijn ding was, ben ik overgestapt naar de gehandicapten zorg. Dat bevalt me veel beter en nu heb ik daar mijn opleiding voor verzorgende-ig af kunnen ronden. Ik zou nu ook weer verder kunnen gaan tot verpleegkundige, maar op dit moment heb ik daar even (nog) geen zin in. Nu genieten van dit diploma en ik heb ook een vast contract gekregen bij de Twentse Zorgcentra.

Tussendoor is het sporten gewoon rustig doorgegaan. Alleen het lopen ben ik even gaan minderen door die rug blessure. Daar ben ik nog niet helemaal vanaf. Ik heb daarnaast ook mijn linker been overbelast door die rugblessure. Dus de laatste tijd zit ik dan ook weer meer op de fiets. Zo ben ik van vrijdag 4 juni tot zondag 6 juni met de fietsclub in Sauerland geweest voor een trainingsweekend. We zaten in een Jeugdherberg in het dorpje Schmallenberg.

Er gingen zo'n 70 leden mee. Er werden daar groepen gemaakt omdat we anders met een te grote groep moesten gaan fietsen. Mijn vriend ging mountainbiken en ik op de racefiets. Het was daar veel klimmen en dalen. Goed voor de beenspieren. Maar ik kon goed meekomen me de heren! Ik fietste in een groep van 14 personen. En in deze groep zaten 2 vrouwen. We hadden alle 3 de dagen prachtig weer. Het was gewoon genieten van de prachtige omgeving.
De groep waarmee ik fietste.
 Dat weekend was weer een mooie voorbereiding op de komende triathlons. Aankomende zaterdag ga ik van start op de kwart triathlon in Rijssen. zaterdag 3 juli hoop ik een halve triatlon in Didam te kunnen volbrengen. Door die vervelende blessure heb ik helaas niet maximaal kunnen trainen. Dus ik zal daar heel rustig aan deelnemen. Zeker voor het lopen ben ik een klein beetje bang. 10 kilometer is geen probleem. Maar ik moet er daar 20 km lopen. Eerst maar kijken hoe ik het aankomende zaterdag gaat doen in Rijssen. Gaat het niet, dan kan ik proberen een kortere afstand te gaan doen in Didam.

09:13 Gepost door C.Slingerland in Triathlon | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Héél véél succesin Rijssen met je triatlon...ik duim alvast voor jou.

Gepost door: natalie | 21-06-10

Ik ben een tijdje niet op (virtueel) bezoek geweest, maar je bent nog steeds goed bezig! Heel wat sportieve plannen naast werk en je gezinnetje. Nog gefeliciteerd met je diploma en je vaste aanstelling, het leven gaat goed. Houden zo!

Gepost door: Fred | 22-06-10

De commentaren zijn gesloten.