29-12-09

Survivalen in Haaksbergen.

De afgelopen tijd heb ik niet veel geblogd, maar ik heb zeker niet stil gezeten wat lopen betreft. Tussendoor een aantal lange duurlopen gedaan. Zo ook vandaag heb ik 23 kilometer gelopen. Eindelijk geen last meer van mijn hamstring blessure.

Afgelopen zondag heb ik meegedaan met een survival run. Deze was georganiseerd door mijn eigen atletiek vereneging. Het was een loop door weilanden en af en toe moesten we een sloot over springen. Sommige maakte er wel een echte servival van en gingen door de sloten en onder duikers door! Nou, ik had geen zin om een koudje te pakken te krijgen.

P27-12-09_Surviaval AVH

Hier en daar was het nog een beetje glad op sommige padden, maar de loop ging gewoon door! We hebben heel wat afgelachen om die mensen die de sloten insprongen en helemaal kleddernat door gingen. De tocht was 13 kilometer lang en zeer afwisselend. 5 kilometer voor het einde was er nog een versnapering. En na afloop kregen we in het clubhuis een lekker bakkie snert. Ik ben lopend weer terug naar huis gegaan. Ik had in het totaal weer 20 kilometer afgelegd!

Voor volgend jaar heb ik ook weer een aantal sportieve doelen op het programma staan. Zo heb ik me weer ingeschreven voor de Enschede marathon. En ik hoop mee te kunnen doen aan de halve triathlon die volgend jaar voor het eerst in Didam wordt georganiseerd. Dat betekend weer veel trainen. Straks als het weer sneller licht is en de dagen worden langer, ga ik weer met de fiets naar het werk. Ik probeer nu ook weer 1x in de week te zwemmen. Het moet wel lukken om weer in vorm te komen.

 P27-12-09_09.Pauze survival run

 

16:48 Gepost door C.Slingerland in hardlopen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Lekker zo door de weilanden en sloten!.
Veel loop plezier toegewenst in 2010.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 30-12-09

De commentaren zijn gesloten.