11-11-09

Baantraining

Gisteravond heb ik weer een voorzichtige poging gewaagd om te gaan lopen. Normaal loop ik op de dinsdag mee met de lange afstandslopers van mijn atletiekvereniging. Maar vanwege mijn hamstring blessure durfde ik dat nog niet aan. Gelukkig gaat het weer een stuk beter. Ik heb ruim een week niet meer gelopen en rustig aan gedaan. De pijn is dan wel voor 90 % weg. Maar ik moet wel uitkijken dat ik het niet weer forceer.

Gisteren besloot ik op de baan te gaan lopen. Op de dinsdagavond traint er een groep waar rustige lopers trainen. Dames die ook voor de gezelligheid komen en waarbij het niet altijd zo hard moet gaan. Dus ik ben met de langzaamste groep gaan lopen. eerst een warming up, dat voelde gelukkig goed aan. Alleen liet ik de sprinttraining nog even voor gezien. En heb ik verder de training rustig afgewerkt zonder al teveel pijn! Ook daarna had ik er eigenlijk geen last van. Hopenlijk blijft het goed gaan. Donderdag avond ga ik ook nog lopen, als ik dan ook pijnvrij kan lopen dan hoop ik zondag de 7 Heuvelenloop te gaan lopen. Het zal deze keer geen snelle tijd gaan worden en misschien haal ik de finish wel niet. Maar daar wil ik even niet vanuit gaan. Ik kijk is donderdag nog aan en anders mag iemand ander wel voor mij lopen.

11:29 Gepost door C.Slingerland in hardlopen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Het is soms lastig te accepteren om niet de snelle training te doen die je eigenlijk wilt maar ... het is veel beter als helemaal niet trainen :-) Succes in de 7^^

Gepost door: Bjorn Paree | 11-11-09

Veel plezier tijdens de 7 heuvelen en benieuwd naar je verslagje.
Groet Rinus.

Gepost door: rinus | 14-11-09

De commentaren zijn gesloten.