10-10-09

Human Race op 24 oktober.

image1

 

Van de week kwam ik in Hengelo in de Run2 Day Running winkel. Daar heb ik de Nike sportband gekocht. Ik heb ook de I-pod met running sensor. Maar aangezien ik niet altijd met muziek op wil lopen en wel de afstand wil weten wat ik heb gelopen, heb ik de Nike sport band gekocht. De nieuwe armband van Nike+ werkt zonder iPod. De hardloopgegevens worden opgeslagen op een minimalistische usb-stick. Deze is net zoals de I-Pod te synchroniseren met je computer zodat je een overzicht krijgt van je prestaties. Erg handig als je meedoet aan wedstrijden of challanges.

De winkelier van Run2day in Hengelo vroeg ook of ik zin had om mee te doen aan de Human Race. Op 24 april organiseert Nike het wereldwijde loopevenement waarbij hardlopers wereldwijd meedoen aan een loop van 10km. Je kunt je via de Nike+ site opgeven of via Run2day. Run2day in Hengelo fungeert als startpunt van deze 10 kilometerloop. En als je in het bezit bent van een I-pod of nike sportband kun je je kilometers uploaden naar je Nike Plus account. Het is dus de bedoeling dat er werelwdijd zoveel mogelijk lopers hier aan meedoen. Vorig jaar waren het er ruim 780.000.

nike-sportband-01-570x489

Deelname aan deze race is gratis. En als je meedoet ontvang je ook een Human Race T-shirt. Het lijkt mij wel leuk om aan dit evenement deel te nemen en ik heb me hiervoor ook opgegeven.

Human-Race-t-shirt-299x300

18:58 Gepost door C.Slingerland in hardlopen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Leuk ! Zelf loop ik op 24 oktober (!) mee maar dan in Amsterdam.

Gepost door: Bjorn Paree | 13-10-09

Dank je voor je leuke reactie. Je bent ook wel een bezige bij blijkbaar. Bij het zien van de foto's deden mijn benen weer onmiddelijk pijn. Gefeliciteerd met de geleverde prestatie! 5 uur afzien, je moet het maar doen.

Gepost door: pjokerunner | 13-10-09

De commentaren zijn gesloten.