21-08-09

Op naar de finale!

Afgelopen woensdag was de 3e wedstrijd van de Twentse triathlon tour. Ik stond na de aquathlon nog steeds op de 3e plaats. Ook de nummers 1 en 2 waren niet van positie veranderd. We konden alleen nog maar meer van elkaar uitlopen. Ik kan alleen niet meer op nummer 1 of 2 komen. Of de nummer 1 moet uitstappen. Maar daar gaan we niet vanuit.

Woensdag was er dan de duathlon. Aangezien het zwemmen niet bepaald mijn sterkste onderdeel is, moet ik het van het lopen hebben. Maar Anouck en Nienke die dus op 1 en 2 staan zijn in alle onderdelen net iets sterker dan ik. Dus moet ik er voor zorgen dat er geen dames zijn, die onder mij staan die mij gaan passeren.

Naast de deelnemers van de twentse triathlon Competitie kunnen er ook andere mensen meedoen met de losse wedstrijden. Zo stonden er afgelopen woensdag een aantal zeer sterke deelnemers aan de start. Waaronder Rachel Klamer. Zij werd onlangs nog 2e in Holten op het EK voor junioren. Voor haar was deze wedstrijd gewoon een training tussendoor. We gingen namelijk van start samen met de heren masters. En Rachel kwam als 2e over de finish van deze groep deelnemers! Toch een knappe prestatie om 30 heren achter je te kunnen laten en de rest van de dames! De uitslagen zijn alleen nog niet bekend.

Bij mij ging deze wedstrijd minder soepel. We moesten eerst 3 ronden van 1 km lopen. Ik probeerde Anouck met lopen bij te houden maar die ging zo snel dat ik die al snel kwijtraakte. Dus ik hield de dames in de gaten die achter mij stonden in het klassement om mijn 3e positie veilig te stellen. Het was erg benauwd en warm tijdens het lopen. Maar toch liep ik een goede tijd! 13:06 liep ik over die 3 km. Vervolgens moest er 11.2 km worden gefietst. Ook weer 3 ronden. Rachel Klamer dubbelde mij toen ik met mijn laatste fietsronde nog moest beginnen! Zo hard ging zij. Het fietsen ging in iets meer dan 22 minuten. Vervolgens nog 2 km hardlopen. Ik kon nog een aantal heren inhalen. Tijdens de wedstrijd zijn er verder geen dames mij meer gepasseerd. Ik denk dat ik als 7e dame over de streep ben gekomen. Ik ben in ieder geval als 4 dame van het klassement over de streep gekomen. Daarmee behoud ik dan ook mijn 3e plaats. Een van de dames die voor mij over de streep kwam heeft een wedstrijd gemist en daardoor punten laten liggen. Al met al was ik toch tevreden met mijn tijd. Het was wel 2 minuten langzaamer dan 2 jaar gelden. Maar toen was het ook niet zo warm als afgelopen woensdag. Ik heb nu voldoende punten om 3e te blijven staan in de finale. Ook al wordt ik nog ingehaald door de dames die achter mij in het klassement staan.

 Stand na 3 onderdelen;

  1. Anouck Koelen      730 punten
  2. Nienke Dijk             720 punten
  3. Carina Slingerland 670 punten
  4. Annedien Enter      648 punten
  5. Daphne Zwiers       646 punten
  6. Maaike Zwiers        638 punten
  7. Linda Nalis               627 punten
  8. Eva Wentink           622 punten
  9. Saskia Bekhuis      480 punten
  10. Anneke Scheffer  435 punten

 

Gisteren ben ik samen met mijn vrien wezen mountainbiken op de Veluwe. We waren van plan om er een rustige tocht van te maken. Het was namelijk zo'n 32 graden. En voor mij was het ruim een jaar gelden dat ik op mijn ATB had gezeten. gelukkig viel het mee met de hoge temperaturen in het bos. Het is erg mooi om daar te fietsen. we zijn ook nog op de Posbank geweest. Daar had je een prachtig uitzicht over de Veluwe. In het bos zijn we nog een kudde Schotse Hooglanders tegen gekomen. Die zochten verkoeling in een beekje in het bos. We hebben daar weer een paar mooie plaatjes van geschoten.

De fietsroute

Schotse Hooglanders.

22:51 Gepost door C.Slingerland in Fietsen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat... ...die derde plaats zal nu wel behouden blijven. Knap gedaan.

Gepost door: natalie | 22-08-09

De commentaren zijn gesloten.