08-02-09

Lopen voor Pink Ribbon.

Dit jaar wil ik me inzetten voor het goede doel. En daarom had ik me opgegeven voor 'lopen voor Pink Ribbon" Daarvoor kon je een loopshirt bestellen waarvan de opbrengst naar Pink Ribbon gaat. Gisteren konden we het shirt ophalen in de Grols Veste te Enschede. Maar omdat ik 's morgens nog druk met de kleine Kirsten ben, haal ik mijn shirt op in Running Center Enschede. De bedoeling is dat ze straks met de Enschede marathon zoveel mogelijk mensen in zo'n shirt hebben lopen en ook tijdens andere evnementen. Omdat het voor mij nog te vroeg is voor een marathon, loop ik in Enschede de 5 kilometer. En daarna ga ik weer rustig de kilometers uitbreiden.

Ik hoop in oktober de marathon van Zeeland te gaan lopen voor de derde keer.En ik wil mezelf dan laten sponseren voor Pink Ribbon. Zelf heb ik gelukkig geen borstkanker. Wel heb ik 2 jaar gelden een knobbeltje laten verwijderen wat gelukkig niet kwaadaardig was. Maar je schrikt er toch wel van als je zo iets bij jezelf voelt. Helaas zijn er in Nederland wel veel mensen die wel borstkanker hebben. Daarom is dit een goed initaitief van deze dames om te gaan lopen voor Pink Ribbon!

Lopen voor Pink Ribbon

zaterdag 07 februari 2009 | 15:37

Danielle en Bion vragen aandacht voor Pink Ribbon. Foto: Dolf Ruesink

 

 

 

Danielle en Bion vragen aandacht voor Pink Ribbon. Foto: Dolf Ruesink

 


Het eerste exemplaar van het loopshirt was zaterdag in De Grolsch Veste voor deelneemster Hiska.

ENSCHEDE - Hoeveel lopers er in de rose shirts getooid gaan is nog niet duidelijk, maar zeker is wel dat de Enschede Marathon (26 april) een kleuraccent krijgt. Tijdens de voorbereidende marathonclinic van De Twentsche Courant Tubantia presenteerden de deelneemsters Bion en Danielle het tenue waarmee ze tijdens de marathon aandacht willen vragen voor de strijd tegen (borst)kanker.

11:00 Gepost door C.Slingerland in hardlopen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Mooi initiatief zeg...hopelijk kleurt Enschede roze. Succes met uw marathon voorbereidingen.

Gepost door: natalie | 08-02-09

mooie loopshirt voor actie van pink ribbon.
ga met mijn dochter de dam tot damloop doen.
ook voor borstkanker pink ribbon.
mijn vraag is waar hebben julie de shirts laten maken.
vind ze erg mooi.
of als julie nog 2 shirt overhebben maat m en l ,zou ik ze graag over nemen.
vg rien boer

Gepost door: rien boer | 31-03-12

Dat Pink Ribbon shirt was special gemaakt voor de Enschede marathon van 2009. Ik weet niet of je er nog aan kunt komen. Je zou contact op kunnen nemen met de organisatie die de Twentse vrouwenloop in Enschede organiseren. Dan zul je met hun contact op moeten nemen via www.twentsevrouwenloop.nl

Gepost door: Carina | 01-04-12

De commentaren zijn gesloten.